Ova fotografija Notre-Damea postala je viralna i bit će vam odmah jasno zašto

Foto: Twitter

SAMO sat vremena prije nego što je razorni požar načeo znamenitu parišku katedralu Notre-Dame, otac i kći snimljeni su kako se sretno igraju ispred povijesnog spomenika, a fotografija je otad postala viralna.

Fotografija je snimljena prije zalaska sunca i požara koji je osvijetlio pariško nebo i koji je lokaliziran oko tri sata ujutro, nakon što je prvo progutao toranj, a ubrzo i čitav krov.

Brooke Windsor kaže da je snimila fotografiju oca i kćerke koji su uživali ispred 850 godina starog spomenika, koji godišnje posjeti do 14 milijuna turista.

"Umalo sam prišla tati i pitala ga želi li fotografiju. Sada bih voljela da jesam. Twitteru, imaš li neke magije, pomozi mu pronaći ovo", napisala je, a njezin tvit postao je viralan.

Više od 100 tisuća ljudi lajkalo je njezin tvit, a preko 50 tisuća podijelilo. "To će postati ONA fotografija", "tako je tužno vidjeti zgradu koja izgleda mirno i sigurno na suncu, neposredno prije ove strašne katastrofe", "pronaći ćeš ovog oca i djevojčicu, jednostavno znam to. Magična fotografija", samo su neki od komentara.

Otac još uvijek nije identificiran, no fotografija je već završila u brojnim medijima i vjerojatno je samo pitanje vremena kad će biti pronađen.

Pročitajte više