Ovim ljudima je muka kad vide što su im majstori ostavili u kući

Foto: Facebook

SVI koji su se u nekom periodu svog života odlučili na renovaciju stana znaju koliko to živaca, vremena i novca košta. Naročito kad u zadnji tren otkriju da nešto nije napravljeno kako treba.

Ljudi iz ove priče nisu na vrijeme uočili greške pa sad žive s njima te zbog njih svakodnevno gube živce.

S obzirom na to da im nova renovacija ne pada na pamet jer tko zna što će sljedeći put biti odrađeno krivo, na greške u svom domu mogu se samo žaliti, a to čine javno na Facebooku.

"Ormarić iznad hladnjaka i vrata drugog ormarića se stisnu zajedno kad se otvore istovremeno. Tad morate zatvoriti ormarić iznad hladnjaka kako biste mogli zatvoriti vrata drugog ormarića, nikako ne ide obratno", napisala je jedna žena.

Iako se ovi ormarići izvana čine savršenima, vlasnica se požalila da se zbog položaja ručki ne mogu istovremeno otvoriti. Naime, ormarić u kojem je kanta za smeće se otvara, ali tada njegova vrata zapinju za police koje se izvlače iz drugog ormarića.

Kad ova žena vadi posuđe iz stroja za pranje suđa, u kuhinju nitko ne može ući.

"To je veoma iritantno. Dok ja punim stroj, ostali moraju čekati da uđu ili izađu iz kuhinje", pojasnila je vlasnica.

>>>Evo što se dogodi kad inženjer kupi diplomu ili je nabavi na drugi mutni način<<<

Ova žena pak ima drugačiji problem sa strojem za pranje posuđa. Zbog položaja vrata ona posuđe najprije mora odložiti negdje sa strane pa tek potom stavljati na njegovo mjesto u ormarić. Naime, stroj za pranje posuđa i ormarići ne mogu biti otvoreni u isto vrijeme.

Ovaj je hladnjak uguran u uski prostor zbog čega njegova vlasnica polovicu polica i ladica ne može izvući, a kad ulijeva led u ledomat, vode ima posvuda.

Ovoj ženi je muka kad vidi tri različite podne obloge na svega nekoliko kvadratnih metara.

Ova je pak uvjerena da su je majstori malo zezali te su joj iznad sudopera ostavili nekakvu životinju.

Bračni par iz ove priče nadao se zajedničkim tuširanjima. Iako oboje stanu u tuš kabinu, samo jedno od njih se pritom tušira.

Pročitajte više