Ovo je cirkus: Soraja ne želi prijaviti nogometaša jer tvrdi da ju je nožem zarezao "u šali"

Foto: Facebook

NOGOMETAŠ Stefan Mihajlović glavni je negativac srpskih tabloida nakon što je nožem nasrnuo na starletu Soraju Vučelić kada je pokušala napustiti njihov stan.

No, čini se da njegov čin osuđuju svi osim žrtve.

Naime, Soraja sad opravdava svog nekadašnjeg dečka koji ju je nožem izrezao po vratu i trbuhu, a Blic nagađa da ga je odlučila braniti zbog straha od budućih posljedica ili želje da ne ugrozi njegovu karijeru.

"Ja ne želim da ga neko okrivljuje jer se nas dvoje godinama tako igramo. Gurkamo i čupamo. Ja ne znam što je napravljena tolika drama. Da sam znala, ne bih ni otišla u Urgentni", govori Soraja i objašnjava: "Bili smo na jednom splavu i poslije otišli na sjedaljku. Kada sam htjela krenuti, on je rekao da ostanem još i iz šale mi je nožem napravio ozljede".

Nije ga prijavila policiji i tvrdi: "Ja ne znam što je napravljena tolika drama. Da sam znala, ne bih otišla u Urgentni jer su odatle procurile informacije. Oni su htjeli zvati policiju kada su vidjeli ozljede, ali ja nisam dala jer je on to učinio iz zezanja, doslovno iz šale. Nisam htjela da ovo završi u medijima, ali eto. Ja njega neću tužiti jer - kažem, ništa strašno".

Inače, srpski nogometaš je u svibnju prošle godine izazvao nesreću kada je svojim Porscheom udario u automobil Dragana Radoičića, koji je nakon toga preminuo u bolnici. Nogometaš je nakon incidenta pobjegao s mjesta nesreće.

Pročitajte više