Ovo su najjeftinije kuće u Hrvatskoj, jedna se prodaje za samo 8 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

SVE JE više oglasa za prodaju nekretnina na Index Oglasima, a kao i uvijek posebno su popularni oni oglasi za najjeftinije od njih. Trenutno je oglašeno preko 100 tisuća nekretnina, a od toga je čak 30 posto kuća koje su na prodaju. 

Pretražili smo ponudu i još jednom izdvojili pet trenutno najpovoljnijih kuća. Činjenica je da neke kuće nisu u najboljem stanju, ali cijene po kojima se prodaju su zaista nevjerojatne. Ove nekretnine možete kupiti s budžetom manjim od 20 tisuća eura! 

Vikendica na Bunjaku 

Ova vikendica na Bunjaku u Zagrebačkoj županiji smještena je u prekrasnom prirodnom okruženju, na blagoj padini. Ukupna stambena površina iznosi 56 metara kvadratnih, a zemljište je veliko 522 kvadrata. Kuća ima priključenu struju, a grijanje je klasično na drva preko kamina u dnevnom boravku. Prodaje se za 19 tisuća eura. 

Kuća u Žumberku 

Ova vikend kuća za miran odmor u netaknutoj prirodi gdje čovjek može disati punim plućima i naći potreban mir idealna je za turizam. Nalazi se unutar područja parka prirode Žumberak, ukupno je velika 47 metara kvadratnih, a prodaje se za 17 tisuća eura. Na samoj parceli koja je velika 900 m2 postoji vlastiti izvor pitke vode i malo jezerce

Kuća kod Kutine

Kuću od 150 četvornih metara u naselju Zbjegovača pokraj Kutine možete kupiti već za sto tisuća kuna! Ipak, kuća zahtjeva određena ulaganja pa iako je fasada dobra treba uložiti u krov. Iza kuće je livada koja se proteže do rijeke Ilove, a osnovna škola udaljena je tek 50 metara. 

Prizemnica pokraj Bjelovara 

U Galovcu, u okolici Bjelovara smještena je ova kuća stambene površine od 50 metara kvadratnih koja se prodaje za samo 9.900 eura. Kuća je u lošem stanju, ali ima sve priključke. U dvorištu je gospodarska zgrada i garaža novije gradnje površine 88 m2 te štagalj od 36 m2.

Kuća u Subotičkom Lugu 

Ova ponuda izgleda nevjerojatno! Kuća u Subotičkom Lugu trenutno je najjeftinija kuća koja se prodaje na Index Oglasima. Velika je 50 metara kvadratnih i dolazi sa zemljištem od 3063 m2. Novije je gradnje, namještena je i pogodna je za stanovanje. 

Pročitajte više