Ovo su najjeftiniji automobili na Index Oglasima

Foto: Index Oglasi

NAJTRAŽENIJI automobili definitivno su oni koji su najpovoljniji. Upravo zato smo odlučili pretražiti Index Oglase i pronaći najjeftinije od najjeftinijih. Izdvojili smo za vas pet oglasa rabljenih automobila koje možete kupiti s budžetom od 500 eura. Naravno da se ne radi o vozilima najviše klase, ali svi automobili su registrirani, ispravni i u voznom su stanju.

Ovo su najjeftiniji automobili Index Oglasima:

Daewoo Nexia

Daewoo Nexia 1.5i iz 1997. godine prešla je 317 tisuća kilometara, registrirana je do 22. srpnja, a prodaje se za točno 500 eura. Vlasnik tvrdi da je auto redovito servisiran i održavan te da se dobro vozi. Osim gotovine moguća je i zamjena za mobitel i to isključivo iPhone.



Renault Twingo

Ovaj Renault Twingo iz 1995. godine je solidan auto u voznom stanju i to je ono što treba očekivati od njega. Prodaje se za 3.500 kuna, a vlasnik poručuje da onaj tko misli da je auto nov ne treba ni zvati. Registriran je do 27. rujna, a do sada je prešao 240.000 kilometara.

Citroen AX

Puno korišten, ali ispravan. To je najbolji opis ovog Citroena iz 1992. godine. Redovno je servisiran, motor je ispravan, a vlasnik tvrdi da ga prodaje jer je višak. Auto je i jako mali potrošač pa tako u prosijeku troši tek 4 litre goriva na 100 kilometara. Registriran je do sedmog mjeseca, a vaš može biti za 480 eura.

Renault Clio

Ova ponuda izgleda jako zanimljivo i definitivno se isplati pogledati oglas. Oglašivač tvrdi da je njegov Renault Clio iz 1997. godine još uvijek kao nov! Auto je prešao 180.000 kilometara i od prvog dana je servisiran i održavan. Gume i motor su u odličnom stanju, a prosječna potrošnja iznosi 5 litara na 100 km vožnje. Clio je registriran do kolovoza, a prodaje se za 450 eura.

VW Golf I

Ovaj Golf I zaista vrijedi pogledati. Prodaje se za 3.500 kuna, a za svoje godište je očuvan i potpuno je u voznom stanju. Automobil je proizveden 1984. godine i do sada je prešao 311.000 kilometara. Novom vlasniku dolazi registriran do 15. lipnja.


 

Pročitajte više