Oženjeni ljudi otkrili dugo čuvane tajne koje nikada ne misle reći svojim partnerima

Foto: IMDB

IAKO je nevjerojatno važno imati otvoren i iskren odnos s partnerom, postoje neke stvari koje možda ne želite da druga osoba zna. Na Redditu je jedan korisnik postavio pitanje: "Koje tajne skrivate od supružnika?" Evo što su drugi rekli.

"Sin nam je prohodao i prvi sam to vidio"

"Primijetio sam da je naš sin prohodao, i to mjesec dana prije supruge. Borila se s postporođajnom depresijom i mislila je da nije dobra majka. Nosim tu tajnu u grob", rekao je muškarac. 

"Pauk mi je bio u uhu"

"Jednog dana sam se probudio sa začepljenim uhom pa sam se istuširao i pustio toplu vodu da mi teče u uho. Izašao je mali pauk i uho mi se odmah odčepilo. Da sam ovo rekao svojoj partnerici, doslovno nikad više ne bi spavala", tvrdi drugi.

"Partnerica ne mora znati sve tračeve o sebi"

"Ako netko priča gluposti o vašem partneru, ne morate im to reći. Možete se zauzeti za njih i više ne ulaziti u to. Ne moram čuti sve što je moja svekrva mislila o našem vjenčanju", tvrdi jedan suprug.

"Ne bih je volio da je crv"

"Da je, zapravo, ne biste voljeli da je crv", piše drugi.

"Gdje držim slatkiše"

"Gdje držite slatkiš za hitne slučajeve", kaže žena. 

"Jedem hamburgere poslije posla"

"Moj muž nema pojma koliko često jedem hamburger na putu kući s posla. To je jedina prihvatljiva tajna koju treba čuvati", tvrdi druga.

 

"Ne moram znati sve o muževom odlasku na WC"

"Odlazak na WC i kako izgleda ta radnja. Molim te, ako si ti moj muž koji ovo čita: 'Dušo, molim te, nemoj mi to pričati'", napisala je jedna supruga. 

"Dopuštam suprugu da me pobjeđuje u igrici"

"Sama igram igricu Mario Kart već nekoliko godina. Stvarno mi jako dobro ide. Muž me stalno pobjeđuje, ali obično je to zato što mu ja to dopuštam. To je tajna koju nosim u grob", piše druga. 

"Iako mi je već prije ispričao istu priču, pravim se da je nisam čula"

"Nismo u braku, ali rijetko kažem svom dečku da mi je već ispričao priču ili objasnio nešto o jednom od svojih interesa. Tako je slatko vidjeti ga kako se uzbuđuje zbog toga", naglašava žena.

"Htio sam da djeci prva riječ bude - mama"

"Jako sam se trudio sa svojom djecom da im prva riječ bude 'mama'. Kad nje nije bilo, klincima sam govorio 'ma-ma-ma-ma'. Biti mama za nju je sve i želio sam da to bude prva riječ koju izgovore. Nikada joj to neću reći", rekao je muškarac. 

Pročitajte više