Paris Hilton: Stajati u cipelama s potpeticom od 15 centimetara boli, ali izgled je prije udobnosti

PARIS HILTON ovih je dana bila u Parizu, u društvu svog dečka Douga Reinhardta. Par se u "gradu ljubavi" zaputio u maratonsku kupnju, a Paris se na Twitteru pohvalila kako je od svog dragog na dar dobila Chanelov dijamantni sat.

"Tako slatko. Doug me iznenadio sa darovima iz jedne od mojih najdražih trgovina - Chanela. O bože, Doug mi je kupio Chanelov dijamantni sat kojim sam bila opsjednuta!", napisala je presretna Paris prijateljima. Novim prstenom na ruci se nije pohvalila iako se šuška da su se ona i Doug ovih dana u tajnosti zaručili.

"Paris in Paris... Volim Pariz, to je tako lijep i romantičan grad, jedan od meni najdražih gradova na svijetu. Volim arhitekturu u Parizu, toliko odiše poviješću, fascinantno", navela je Paris koja je osim u šopingiranju i snježnim pahuljama uživala i u druženju sa raznim životinjama, od pasa i zečeva do papiga.

No, Paris se u Parizu nije nalazila samo zbog dobre zabave, već i zbog posla - snimala je novu reklamnu kampanju pa je sinoć napisala: "Još sam na snimanju. Nositi Christian Loubuiton (dizajner se zove Christian Louboutin, ali Paris očito nije u stanju upamtiti njegovo ime, op.a.) cipele s potpeticom od 15 centimetara već više od 12 sati stvarno boli. Ali moj moto je izgled prije udobnosti".

Pročitajte više