Pernar prozvao glasača Možemo! zato što još uvijek nema djecu

Foto: Borna Filic/Pixsell

IVAN Pernar kuka na Facebooku otkako je u nedjelju navečer postalo jasno da neće sjediti u sljedećem sazivu Hrvatskog sabora. Pernar danima piše o HDZ-u, SDP-u i ostalim strankama u svojim poznatim statusima u kojima uvijek sretne nekog ili se netko, eto, baš njemu u inboks obrati za pomoć.

Danas se obrušio na žene u četrdesetim koje još uvijek nisu rodile djecu.

"Pričao sam sad s jednim biračem Možemo, ima mu djevojka 41 godinu, pitam ga kad misle imat djecu, veli da je sad loše vrijeme za imat djecu i da misli za koju godinu. Pitao sam ga je li svjestan da za koju godinu ta djevojka neće moć imat djecu. Veli da nije razmišljao o tome.

Ne znam što planira sa svojim životom, niti ovo pišem da ga osudim, već da kažem svim ženama koje se bliže trenutku kad neće moć imat djecu, a još uvijek ih nemaju, da se požure i pozabave tim pitanjem.Obitelji bez djece vode državi bez ljudi i neizbježnoj zamjeni stanovništva", napisao je Pernar.

Žene svih generacija obrušile su se na Pernara u komentarima.

"Hvala na brizi za naše maternice", "Tko si ti da nekom postaviš takvo pitanje", "Nije svatko saborski uhljeb", samo su neki od bijesnih komentara cura na seksističku izjavu nekadašnjeg zastupnika.

Pročitajte više