Pet puta kada su zvijezde napale druge zvijezde

Foto: Profimedia

NEKAD se na meti slavnih osoba nađu upravo druge javne ličnosti koje se proziva iz raznih razloga. Na primjer, Lili Reinhart je prozvala Kim Kardashian zbog njezinih izjava da je bila na ekstremnoj dijeti zbog haljine Marilyn Monroe za Met Galu, a Courtney Love se obrušila na Taylor Swift, za koju tvrdi da nije ništa posebno. Evo još nekih primjera kada su slavne osobe kritizirale druge poznate zvijezde. 

Brian Cox kritizirao Joaquina Phoenixa

Glumac Brian Cox se obrušio na Joaquina Phoenixa zbog njegove uloge u filmu Napoleon. "Užasna izvedba Joaquina Phoenixa, zaista užasna. Ne znam što je mislio. Mislim da bi to puno bolje odglumio od njega", rekao je HistFestu 2024. godine. 

Lily Allen napala Beyonce

Glazbenica Lily Allen je kritizirala Beyonce zbog njezinog country albuma Cowboy Carter. "Vrlo je čudno da obrađuješ najuspješnije pjesme (kao što je Jolene od Dolly Parton) u tom žanru. Ona je samo uzela najuspješniju pjesmu u tom žanru i obradila je", rekla je ove godine u podcastu Miss Me?.

Carlos Santana ponizio Beyonce

Glazbenik Carlos Santana je 2017. godine namjerno ponizio Beyonce, a pohvalio Adele. "Mislim da je Adele osvojila nagradu za najbolji album godine jer zna pjevati, uz svo poštovanje prema Beyonce, koja je jako lijepa, ali njezina vrsta glazbe je više manekenska vrsta glazbe. Ona nije pjevačica, uz svo poštovanje prema njoj", rekao je za Australian Associated Press. 

Damon Albarn napao Taylor Swift

Frontmen grupe Blur Damon Albarn rekao je 2022. godine za LA Times da Taylor Swift ne piše vlastite pjesme. "Bila sam tvoja velika obožavateljica dok nisam vidjela što si rekao za mene. Pišem sve svoje pjesme", napisala je Swift na X-u (bivšem Twitteru) i označila glazbenika. 

Martha Stewart oplela po Gwyneth Paltrow

Martha Stewart je kritizirala Gwyneth Paltrow 2014. godine u magazinu Porter kada je glumica pokrenula svoju wellness-kompaniju Goop. "Samo treba šutjeti, ona je filmska zvijezda. Da je toliko sigurna u sebe, ne bi pokušavala biti Martha Stewart", rekla je. 

Pročitajte više