Pet razloga zbog kojih se raspada veza Angeline Jolie i Brada Pitta

IAKO ne prođe dan, a da u tabloidima ne osvane nova priča o prekidu Brada Pitta i Angeline Jolie, zlatni holivudski par još uvijek se drži skupa. Časopis Now dao si je truda pobrojati sve manjkavosti u njihovoj vezi zbog kojih bi par jednog dana zaista mogao prekinuti.

Brad ne voli javno razmjenjivanje nježnosti

Jedan od razloga zašto dodjela Zlatnog globusa nije uveličana dolaskom Brangeline je taj što Brad mrzi Angelinine javne izljeve nježnosti. "On i Angelina su se pojavili na dodjeli Oscara 2009. godine, ali Brad ne želi to više prolaziti sad kad je pokušava ostaviti pa je stoga otkazao svoj dolazak na ovogodišnju dodjelu Akademijine nagrade", rekao je bliski prijatelj za časopis Now.

Angelini smetaju Bradovi poroci

S druge strane, Angelini smeta to što je njen dragi sklon porocima i ne želi se odreći alkohola i cigareta. "Ona mrzi činjenicu da je on još uvijek kao veliko dijete i želi izaći van s dečkima s vremena na vrijeme kako bi se napio", rekao je izvor i dodao da Angelina mrzi Bradove prijatelje te mu stalno prigovara da konačno mora odrasti.

James je treća osoba u njihovoj vezi

Angein brat James neprestano se miješa u njenu vezu, što neopisivo živcira Brada. Brat i sestra su vrlo bliski i Angelina inzistira na tome da James ima aktivnu ulogu u životu njene djece. S druge strane, Angein brat nije baš pokazao kao najpouzdanija osoba, jer je u nekoliko navrata iznosio privatne detalje o njihovoj vezi, djeci i ogovarao Brada. No, nije James jedini član obitelji koji uzrokuje probleme u vezi slavnog para.

Snaha i svekrva ne mogu se smisliti

Opće je poznata činjenica da je Bradova majka Jane obožavala njegovu bivšu suprugu, Jennifer Aniston s kojom je i dalje u dobrim odnosima. Brižna majka ne može smisliti svoju sadašnju snahu za koju smatra da ima vrlo loš utjecaj na njenog obožavanog sina. Brad je u vrlo dobrim odnosima sa svojim roditeljima, stalno ih posjećuje i neprestano se čuju telefonom. Angie to jako smeta, jer smatra da se Bradova majka previše miješa u njegov život.

Bradu je šestero djece sasvim dovoljno

Ono što je najviše uzdrmalo vezu slavnog para i o čemu se mnogo pisalo zadnjih mjeseci je Angelinina želja za ponovnim usvajanjem. Šestero djece je više nego dovoljno za Brada, ali Angelina ne misli takvo. Tražila je djecu za usvajanje u Siriji i Kini i samo je pitanje vremena kad će svojoj velikoj obitelji pridružiti još jednog člana, ali jednog bi mogla i izgubiti. "Ako ona ponovo usvoji, to će morati učiniti sama. Brad ne želi imati ništa s tim", rekao je prijatelj para.

Pročitajte više