Petar Grašo se ograđuje od Keruma: U moju kuću svi su dobrodošli!



SPLITSKI pjevač Petar Grašo dao je uoči koncerta, kojega će održati 1. i 2. listopada u  Sava centru u Beogradu, intervju za srpski portal Press Online. Grašo je ogorčeno osudio rasističke izjave svog gradonačelnika Željka Keruma, koji je, da podsjetimo, u ovotjednoj emisiji "Nedjeljom u dva" Aleksandra Stankovića, izjavio kako nikad ne bi pristao da mu zet bude srpskog porijekla jer Srbi ništa dobro nisu donijeli Hrvatima te podsjetio usput kako nikad ne bi ni poslovao sa Srbima ili Crnogorcima.

"Nakon izjava gradonačelnika Splita, nijednom svom kolegi ne bih poželio da bude u mojoj koži"

Kerum, koji svojim politički nekorektnim ponašanjem i stavom sramoti Split, potaknulo je popularnog glazbenika da se u Srbiji ispriča i ogradi od izjava svog gradonačelnika. Grašo komentira: "Nakon izjava gradonačelnika Splita, nijednom svom kolegi ne bih poželio da bude u mojoj koži. To dovoljno govori o tome koliko se loše osjećam. To što je Kerum rekao njegov je osobni stav koji ne odražava stav svih nas s hrvatskog podneblja. Inače, moja hrvatska obitelj i ja smo bili iznad politike i uvijek su u našu kuću bili dobrodošli Srbi i svi drugi prijatelji, bez obzira na nacionalnost."

Ne planiram ženiti Danijelu, o tome nismo razgovarali

U nastavku, Grašo je istaknuo kako mu ne bi smetalo da mu jednog dana snaha bude Srpkinja, pogotovo ukoliko je zgodna i dobro kuha. Na pitanje novinara što ga je motiviralo da nastupa u Beogradu, Grašo je rekao da se iznenadio kad je za vrijeme nastupa u Vrnjačkoj Banji shvatio da ga je publika dobro primila, to mu je dalo vjetar u leđa pa se odlučio za koncert u Sava centru.

Također je komentirao odličan noćni život Beograda i predivne djevojke. Za kraj, vječni neženja je na pitanje o ženidbi s dugogodišnjom djevojkom Danijelom Martinović izjavio kako se ne planira ženiti te kako on i Danijela nisu o tome niti pričali. Kad će Grašo odvesti Danijelu "prid oltar", ostaje i dalje otvoreno pitanje.

Pročitajte više