Pogledajte kakve stanove u Splitu možete unajmiti za manje od 3000 kuna

Foto: Index Oglasi

Pretražili smo ponudu Index Oglasa i provjerili može li se unajmiti lijep i kvalitetan stan u Splitu koji nije potrebno plaćati više od 3000 kuna mjesečno. Na našem oglasniku se u kategoriji najma stanova nalazi preko devet tisuća oglasa, a samo u Splitu ih se iznajmljuje oko tisuću. Ponuda je zaista šarolika pa se može vidjeti i stanova koji će vas koštati i preko tisuću eura mjesečno, ali može se pronaći i skromnijih primjeraka za koje ćete svaki mjesec izdvajati dvije do tri tisuće kuna.

Ovo je 5 najboljih stanova u Splitu koje možete unajmiti za manje od 3000 kuna mjesečno.

Mertojak, 95 m2, 400 €

Ovaj komforan trosobni stan nalazi se na Mertojaku na šestom katu stambene zgrade i velik je 95 metara kvadratnih. Sastoji se od kuhinje, trpezarije s dnevnim boravkom i odvojenog spavaćeg dijela u kojem su tri spavaće sobe, kupatilo s wc-om te tri lođe. Stan je klimatiziran, opremljen i potpuno namješten. Iznajmljuje se za 400 eura mjesečno.

Spinut, 55 m2, 400 €

Ovaj lijepi dvosobni stan nalazi se u blizini stadiona Poljud, a velik je 55 metara kvadratnih. Stan je klimatiziran, prozračan, svijetao i namješten modernim namještajem, a iznajmljuje se od 15. rujna do 1. srpnja po cijeni od 400 eura mjesečno. Sastoji se od hodnika, kupatila i wc-a, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka s izlaskom na lođu, spavaće sobe s krevetima na kat te veće spavaće sobe s bračnim krevetom.

Gripe, 45 m2, 400 €

Tražite li stan koji je zaista lijepo uređen onda je ovo oglas koji definitivno morate pogledati. Stan ima 45 kvadrata, a dolazi i s prekrasnim pogledom na more. Sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom te kupatila, a iznajmljuje se od kraja turističke sezone do početka sljedeće po cijeni od 400 eura mjesečno. U sezoni se može iznajmiti za 70 eura po danu.

Firule, 30 m2, 350 €

Ovaj jednosoban stan površine 30 m2 smješten je u prizemlju stambene zgrade s odvojenim ulazom na splitskim Firulama. Sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe s bračnim krevetom te kupaonice. Stan je klimatiziran, te opremljen s perilicom posuđa te perilicom rublja, a pripada mu i terasa veličine 30 m2. Iznajmljuje se za 350 eura, a idealan je za jednog ili dva studenta kao i za poslovne ljude.

Ravne njive, 51 m2, 295 €

Ukoliko ste u potrazi za stanom na duži period onda bi vas ovaj stan na Ravnim njivama mogao interesirati. Smješten je na drugom katu stambene zgrade, velik je 51 metar kvadratni, a cijena najma iznosi 2200 kuna mjesečno plus trošak režija. Stan je potpuno namješten i klimatiziran, a orijentacija je sjever-jug.

Pročitajte više