Pokazala što može pojesti na Balkanu za 10 dolara, komentar o Hrvatskoj nasmijao sve

Screenshot: Instagram

BLOGERICA Đamila Stanić rodom je iz Zelenortske Republike u Africi, a nakon što je nekoliko godina živjela u Bostonu, preselila se u Banju Luku te kasnije sa suprugom doselila u Srbiju. Nedavno je na svom Instagram profilu pratiteljima pokazala što sve može pojesti u Banjoj Luci za samo 10 dolara, odnosno 18 konvertibilnih maraka. 

"Pita s tikvicama i jogurt - pet maraka (2.77 dolara). Veliki sendvič s kupusom, ajvarom i zelenom salatom - 3.40 maraka (1.88 dolara). Ovaj nevjerojatni sendvič košta samo 3.40 maraka. Top je", objasnila je. 

"Pogledajte ovo savršenstvo" 

"Ostalo nam je 10 maraka i sad je vrijeme za večeru. Pogledajte ovo savršenstvo. Nisam mogla čekati, bilo je tako dobro. 5.40 maraka (2.99 dolara). U redu, idemo dalje. Poslije tri jela ostalo nam je još novca. Idemo kupiti vodu i neke grickalice. Uzeli smo veliku bocu vode za samo 0.95 maraka. Poznate grickalice s Balkana. Treba nam i nešto slatko. Ovo je 1.9 maraka. Ne smijem zaboraviti da je ovo moj zadnji dan, tako da ćemo ga završiti lokalnim pivom, 1.16 maraka. Ukupni račun je bio 4.40 maraka, odnosno 2.43 dolara", rekla je na kraju snimke. 

"Postat ćemo preskupi za vas kao Hrvatska"

"Ne pričajte svima o našoj tajni. Postat ćemo preskupi za vas kao Hrvatska", napisala je jedna korisnica i tako nasmijala sve. 

Pročitajte više