Pratitelj kritizirao Rimca zbog fotke Bugattija, on odgovorio: Dijelim što mi je fora

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

NAKON što je Mate Rimac prije desetak dana objavio da njegova kompanija postaje većinski vlasnik Bugattija, a kompanija Rimac Automobili postaje Rimac Grupa, javnost prati svaki pokret uspješnog poduzetnika. 

Mate je na svom Facebook profilu podijelio fotografiju koju je objavio Bugatti, a na kojoj se nalaze tri automobila u crvenoj, bijeloj i plavoj boji.

"Prekrasna trobojnica - još jedna stvar koja nas ujedinjuje", napisao je Mate uz fotku. 

"Najljepše boje na svijetu", "Divno je biti dio nečeg što toliko voliš", "Sve u hrvatskim rukama. Hvala Mate", pisali su pratitelji, no jedan od njih je Mati uputio kritiku. 

"Tvoji automobili su me uvijek fascinirali i sad si krenuo shillati ove... I to mi nikako ne može sjesti! Koliko postova si obavezan ispucati mjesečno? Daj to odradi i budi onaj stari Mate", poručio mu je jedan od pratitelja, ali nije dugo čekao na odgovor. 

"Nema nikakve obaveze. Samo sheram što mi je fora", napisao je Mate, a njegov odgovor je pokupio gotovo 400 lajkova. 

I drugi su pružili Mati podršku u komentarima.

"Moje skromno mišljenje je da je Mate Rimac napravio najbolju moguću simbiozu, spojio dva svijeta različita... Bravo Mate, pratimo te i podržavamo", "Mate, ne znam zašto uopće odgovaraš na hejt komentare?", "Čovjek je prije 10 godina bio u garaži, sad odjednom ima svoju vlastitu kompaniju koja zapošljava tisuće ljudi, proizveo je jedan od najimpresivnijih automobila današnjice, i postao je vlasnik Bugattija. Mislim da bi svatko od nas imao otprilike 300 postova dnevno", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više