"Pravi" Hulk nije ljubomoran na "Hrvata"

FILMSKA verzija čuvenog zelenog čudovišta iz popularnog stripa već je prvi vikend u Americi zaradila 60 milijuna dolara i sigurno će biti svjetski hit.

Glavnu ulogu ima Australac Eric Bana kojeg smo mi zbog hrvatskog porijekla lako proglasili zemljakom, ali za mnoge je glavna zvijezda filma Lou Ferrigno koji se pojavljuje samo u epizodnoj ulozi.

Danas 51-godišnji bilder proslavio se u izuzetno gledanoj televizijskoj seriji o Hulku koja se od 1978 pune četiri godine emitirala u brojnim zemljama, pa i kod nas.

Lou je dobio ulogu zahvaljujući mišićavom tijelu zbog kojeg je dva puta osvojio i titulu Mistera Universuma, a tvrdi da ga obožavatelji ni danas nisu zaboravili. Nije nimalo ljubomoran na filmskog Hulka Banu koji se u filmu pretvara u čudovište pomoću kompjuterske animacije, a Lou se hvali kako je on bio pravi original zbog čega mu je trebalo tri sata bojenja u zeleno prije svakog snimanja.

Zahvaljujući popularnosti serije otvorio je fitness centar koji su posjećivale mnoge slavne osobe. Među njima se našao i Michael Jackson, ali to se na njemu nije baš primjetilo.

Pročitajte više