Prelijepa Liv Tyler doslovno oznojila losanđeleske paparazze

GLUMICA Liv Tyler vrlo dobro zna da će joj dobra forma sigurno priskrbiti nove uloge, a na koji način bolje ostati fit nego svakodnevno vježbajući s osobnim trenerom? Upravo to Liv radi, na žalost paparazza koji je prate, jer je rijetko koji tako brz i agilan poput lijepe glumice.

Tako je Liv te iste paparazze dobro oznojila dok su je pratili na njezinoj ruti od nekoliko kilometara oko Griffith Parka u Los Angelesu, mjestu koje je odabrala za svoje jučerašnje vježbanje. Liv i njezina trenerica cijelo vrijeme vježbanja su ležerno čavrljale pokazujući izvrsnu formu i svoje prijateljstvo novinarima, umorni paparazzi su na kraju čestitali ljepotici na brzini i upornosti, a ona im je udijelila nekoliko savjeta kako da i oni postignu sve što ona može.

Lijepa kći rokera Stephena Tylera nedavno je, zajedno s kolegom Viggom Mortensenom, proglašena je jednom od najunosnijih holivudskih glumica, i to zahvaljujući filmskoj romansi u Gospodaru prstenova". Listu je napravio popularni časopis Forbes, a radi je na temelju parova koji su se u razdoblju od 20 godina najmanje dva puta našli u ljubavnoj vezi na filmskim ekranima.

Pročitajte više