Presudili silikoni: George Clooney napucao curu jer je htjela veće grudi

OTKAD je holivudski ljepotan George Clooney nakon samo godinu dana veze iznenadno prekinuo sa bivšom konobaricom Sarom Larson, jedinom ženskom osobom s kojom je, nakon razvoda od prve supruge, u javnosti držao ruke i vodio je na premijere svojih filmova, u medijima se nadugo i naširoko raspravlja o razlogu njihova prekida.

Sarah Larson sredinom svibnja se, samo nekoliko dana prije prekida s glumcem, podvrgla estetskoj operaciji grudi, što se navodi kao glavni razlog njihova prekida. "George stvarno nije htio da Sarah poveća grudi. Nakon operacije ona ga je zamolila da se od zahvata oporavlja u njegovom domu, na što je on pristao. No, nekoliko dana kasnije imali su veliku svađu nakon koje je on napustio kuću i par dana živio u hotelu. Sarah je u tabloidima pročitala da su prekinuli bez da je prethodno o tome razgovarala sa Georgeom. O njihovom prekidu saznala je preko medija zajedno sa ostatkom svijeta, što ju je dodatno povrijedilo", ispričao je njezin prijatelj.

Nikad više konobarica


Larson, koja je prije veze sa Georgeom radila kao konobarica u lasvegaškom noćnom klubu Moon, jako je zadovoljna sa svojim novim izgledom, a navodno razmišlja o tome da pozira za Playboy. "Sarah sada obožava svoje tijelo toliko da razmišlja o poziranju za časopis Playboy. Sada kada je poznata, ne namjerava se vratiti konobarenju", ispričao je Sarin prijatelj.

Iako se donedavno govorkalo kako bi se par ubrzo mogao i vjenčati, do toga ipak nije došlo, a drugi izvori tvrde da je Georgeu, kojemu je jako stalo do svoje privatnosti, kod bivše konobarice najviše smetao njezin "dugi jezik". Glumac, navodno, nije mogao tako olako prijeći preko činjenice da je Sarah o njemu i njihovoj vezi pričala gdje je god stigla, a njihovu je vezu koristila za samopromociju kako bi unaprijedila svoju karijeru. Bilo kako bilo, George se pokazao "čovjekom od riječi". Naime, on je obećao na nekoliko dana posuditi svoju vilu u Italiji Sarinim prijateljima koji se uskoro vjenčaju, što je i napravio unatoč prekidu sa Sarah.

K.H.

Pročitajte više