"Prije sam imala akne, više ne": Ljudi ne vjeruju čime Bella Thorne maže lice

Screenshot: YouTube

PROBLEMATIČNA glumica Bella Thorne već je naviknuta na to da sve što radi šokira ljude. Iznimka nije ni njeno gostovanje u rubrici Harper's Bazaara #GoToBedWithMe u kojoj slavni pokazuju kako izgleda njihova večernja rutina kad je riječ o njezi kože.

Dok su se ostale gošće rubrike mazale preskupim kremicama, Bellina rutina prilično je čudna.

Prva stvar koja je svima upala u oči potpuno je nevezana uz kozmetiku. Bella na jednoj ruci nosi dva sata ukrašena dijamantima. Sljedeća stvar koju su gledatelji primijetili je da je, za razliku od drugih slavnih dama, Bella zaista lice oprala vodom.

Potom ga je očistila pilingom koji je sama napravila od limunova soka, šećera i maslinova ulja. Dermatolozi tvrde da tu kombinaciju ne biste trebali koristiti, osim ako ne želite mikro posjekotine po koži i proširene pore.

Nakon što je mješavinu umasirala u lice, a zatim isprala, bacila se na nanošenje maske koju je također sama napravila. Kokosovo ulje, med i višnje ono su što ju čini.

"Višnje su dobre protiv upala i imaju antioksidanse", pojasnila je Bella.

Nakon toga otkrila je da ne koristi kremu za lice. Kako kaže, nekoć je imala problema s aknama i koristila je puno proizvoda, a sad lice čak i ne umiva ujutro. 

Pročitajte više