Prijestolje za kompjuteraše

PORED Apple-ovog iMaca, švicarskih noževa i Sensa olovaka, još je jedan uredski fetiš postao objektom obožavanja ovisnika o radnoj atmosferi. Aeron stolci postali su nezaobilaznim detaljem stilski osviještenih businessmana.

No sjedalo poznatog proizvođača Herman Miller nije prepoznatljivo samo po jedinstvenom ‘’organskom’’ dizajnu. Ono je puno više od toga.
Ma koliko god se trudili, jednostavno ne možemo naći zamjerke ovom nevjerojatnom proizvodu. Kritička analitičnost novinarske profesije može varirati u prosudbi ovisno o meteorološkim prilikama, nedostatku sna ili količini kofeina konzumiranog tijekom dana, no što se Aerona tiče, svi se slažemo u jednom: Ovaj proizvod jednostavno morate imati! Mnogobrojni dani i noći provedeni u raznim redakcijskim sjedalicama daju nam popriličan autoritet u prosudbi potrebnoj za testiranje koje je nedavno obavljeno u našim prostorijama.

Nadalje, Aeronova povijest i činjenice govore dovoljno i sami za sebe. Pri njegovoj izradi, sudjelovali su vrhunski stručnjaci iz područja presudnih za nadmoćan rezultat u utrci s konkurencijom.

Ergonomi, ortopedi i fizioterapeuti zajedničkim su snagama sudjelovali u njegovu oblikovanju. Sakupivši rezultate antropometrijskih istraživanja iz mnogobrojnih izvora, dizajnerski tim je sakupljene rezultate ugradio u proizvod  i rezultat je bio slijedeći: Aeron je svjetsku javnost jednostavno ‘’posjeo’’ oborivši ih s nogu kvalitetom ‘’sjedećeg rješenja’’.

Danas je teško pronaći mjesto na zemlji gdje nisu čuli o kakvom je čudu riječ.

Prati ga glas ‘’najboljeg na svijetu’’ a ukoliko vam još uvijek nije jasno čemu tolika strka oko najobičnijeg uredskog stolca, sjetite se koliko ste puta od radnog stola ustajali s trncima u rukama, bolovima u vratu i ukočenim nogama, pa ćete istom razumjeti o čemu je riječ.

S Aeronom kao poslovnim i životnim ‘’osloncem’’ to više neće biti slučaj i svakodnevnim ‘’sjedećim’’ obvezama gotovo ćete se veseliti. Mrežna struktura kojom je obložen njegov anatomski oblik vrhunske je kvalitete i osobina koje omogućuju da se tijekom sjedenja nimalo ne oznojite ma koliko god radili.

Slobodan protok zraka, pravilno držanje kralježnice i ruku, te tzv. dinamička statika, prema nekim pokazateljima mogu poboljšati radni učinak za čak 37%! Pomoću Aerona postići ćete ne samo dobre rezultate, već i poboljšati zdravlje! Interno istraživanje tvrtke Dom Exclusive Interijeri govori kako je čak 91% anketiranih građana oduševljeno ovim stolcem a najveće čuđenje izaziva podatak o garanciji od čak osam godina koja se dobiva uz Aeron.

Svjedočenje Marije.K, predstavnice jedne velike svjetske tvrtke u Hrvatskoj, možda najbolje odražava popularnost ovog stolca; Nikad nisam vidjela i osjetila toliko bogatstvo oblika i sadržaja u jednom tako svakodnevnom predmetu. Da nije riječ o stolcu pomislila bih kako je riječ o nečemu s drugog svijeta. Otkad smo urede opremili Aeron stolcima, jednostavno sam se preporodila! 

I vi možete preporoditi vaše poslovanje. Ili sjedenje.

Vaš Aeron čeka vas na www.dom-exclusive.hr

Sponzorirani članak

Pročitajte više