Princ Harry u Vegasu napravio štetu vrijednu 42 tisuće kuna i izbjegao plaćanje

Foto: Getty/Guliver

PRINC Harry svojoj je obitelji u mlađim danima nerijetko zadavao muke neprimjerenim ponašanjem. Tako je sada na vidjelo izašla priča iz 2012. godine, kada je princ tulumario u Las Vegasu i prouzročio štetu i neugodnosti svojoj obitelji.

Za vrijeme boravka u luksuznom lasvegaškom hotelu Wynn, gdje noćenje stoji i do 5 tisuća funti, što je oko 42.000 kuna, tada 27-godišnji princ i njegovi prijatelji zabavljali su se prilično dugo i žestoko. Tako su nastale i fotografije nagog Harryja kako pokriva strateške dijelove pored gole žene koja mu je pravila društvo.

Spomenute fotografije kraljevskoj obitelji su donijele probleme i kaos na dvoru, a princ je navodno učinio štetu vrijednu čak 30 tisuća funti, odnosno oko 253 tisuće kuna. Ipak, nije morao platiti ni penija. Prema navodima dokumentarca "Spending Secrets of the Royals", stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl tvrdi kako je račun podmirio vlasnik hotela, milijarder Steve Wynn.

"Steve Wynn, vlasnik hotela u kojem je Harry odsjedao, samo je obrisao ploču", otkrila je Nicholl. Ipak, Harry se ispričao zbog cijele situacije i priznao da ih je iznevjerio.

"Na kraju dana sam vjerojatno iznevjerio i sebe i svoju obitelj i sve ostale ljude... Ali to je bio klasičan primjer posljedica koje je na mene ostavilo previše bavljenja vojskom, a premalo kraljevskim poslovima", izjavio je princ Harry te istaknuo kako je razvio tri ličnosti - jednu pod utjecajem vojske, drugu pod utjecajem obitelji i treću u privatnim trenucima.

Naposljetku, princ je priznao kako ga je otac uvijek pokušavao podsjetiti na to tko je i što bi trebao činiti kako bi bio sretan. "Teško je zaboraviti tko sam bio dok sam bio u vojsci. Svi nose iste uniforme i rade sve iste stvari", zaključio je Harry koji sada živi smirenim načinom života te iščekuje dolazak svog prvog djeteta s vojvotkinjom od Sussexa s kojom je stao pred oltar u svibnju 2017. godine.

Pročitajte više