Prva Vidojeva supruga oduševila gestom na groblju dok je Nikolina primala sućut

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

NIKOLINA RISTOVIĆ jučer je s obitelji i prijateljima obišla grob supruga Vidoja kako bi obilježila 40 dana od njegove iznenadne smrti.

 

Uz nju je čitavo vrijeme bila i Vidojeva prva supruga Lana, s kojom je on 2011. godine dobio kćer Mateu.

Lana je Nikolini bila podrška u najtežim trenucima, a dok je obitelj na groblju primala sućut, Lana je stajala iza Nikoline čuvajući njenu malodobnu kćer Unu Sofiju, prenosi Story.

Podsjetimo, Vidoje i Lana u braku su bili do 2011. godine, nakon čega ju je on navodno ostavio zbog glumice Katarine Radivojević. Ubrzo je upoznao Nikolinu, s kojom je tri godine kasnije dobio Unu.

Imao 2.83 promila u krvi

Utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran i imao 2.83 promila u krvi. Također je konzumirao sedative, ali u količini koja nije bila dovoljna da sami po sebi izazovu smrt. 

Nije utvrđeno da je u organizmu imao opojne droge ni druge nedozvoljene psihoaktivne supstance (poput kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, specijalisti sudske medicine.

 

Pročitajte više