"Ratujem s tugom": Nina Badrić uoči koncerta u Zagrebu predstavila moćnu baladu

Foto: Press

TRI MJESECA uoči velikog koncerta Nine Badrić u Areni Zagreb, prvog njezinog u toj dvorani, pjevačica je predstavila novi singl.

Uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni Nina je predstavila novi singl, moćnu baladu naziva Ratujem s tugom.

"Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. Ratujem s tugom ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj", izjavila je Nina povodom nove pjesme te dodala: "Moja publika, moji dragi prijatelji imaju tri mjeseca za naučiti tekst, da je proživimo i uživo zajedno. Uz nju, i sve one lijepe glazbene trenutke koje smo prošli u proteklih 25 godina, proslavit ćemo to naše prijateljstvo. Iskreno, ne mogu dočekati taj dan. Ovaj koncert mi znači mnogo, upravo zbog činjenice što ćemo se svi okupiti u tako velikoj dvorani - divna publika, briljantni suradnici, virtuozni glazbenici - svi oni s kojima sam i ja rasla, odrastala, glazbeno se mijenjala, postajala svoja. Jedna čarobna večer nam se sprema", uz osmijeh je zaključila.

Osim nove pjesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi počevši od Ja za ljubav neću moliti, Trebam te, Ja sam vlak, preko Čarobno jutro, Takvi kao ti, Nek ti bude kao meni, do Dat će nam bog, Dani i godine, Rekao si.

Osim u Areni Zagreb, Nina će početkom sljedeće godine nastupiti i na manifestaciji Music Awards Ceremony u Beogradu u Štark Areni.

Između nove pjesme i priprema za svoj najveći koncert, Nina se trenutačno nalazi na zajedničkoj američkoj turneji s Petrom Grašom, dok će Novu godinu dočekati radno na riječkom Korzu.

Pročitajte više