Rekli su joj da ne može imati djecu, a ona rodila dva puta - i to blizance

 Foto: Facebook

24-GODIŠNJA Katherine McCulloch iz britanskog Ipsvicha mislila je da nikad neće moći imati djecu, zbog rijetke bolesti zdjelice.

Ona i njezin suprug Aaron već su se bili pomirili s tim kada su saznali da Katherine nosi dvojajčane blizance. Brayden i Logan danas imaju dvije godine i potpuno su zdravi dječaci.

No, još veće iznenađenje dogodilo se samo 21 mjesec nakon, kada su se rodile Rhea i Lyra, također dvojajčane blizanke. Šanse za dobivanje dva para blizanaca su 1 naspram 700 tisuća, a kada se u obzir uzmu zdravstvene okolnosti te tako kratak period između njihovih rođenja - šanse su još manje.

"To je pravo čudo. Ne možemo ni opisati koliko smo sretni što imamo ovoliku obitelj nakon što smo mislili da uopće nećemo moći imati djece. Uvijek sam željela imati djecu pa mi je bilo zaista teško kada su mi rekli da nikad neću moći biti majka", rekla je Katherine za Daily Mail.

Ona i suprug Aaron prestali su koristiti kontracepciju kada su saznali za njezinu dijagnozu, a dvije godine nakon - Katherine je primijetila da joj mjesečnica kasni. "Nikad mi se to nije događalo i zaista sam znala da se nešto događa. Nisam mogla vjerovati kad sam napravila test za trudnoću", otkrila je.

Prva trudnoća joj je prošla bez problema, no liječnici su joj i dalje tvrdili da će teško dobiti još djece nakon dječaka. Počela je uzimati kontracepcijske pilule prema savjetu liječnika, no nuspojave su bile prejake pa je prestala. Ubrzo je dobila nove dobre vijesti.

"Puno je to posla, ali zaista vrijedi svaku sekundu", tvrdi ova sretna majka.

Pročitajte više