Slavna pjevačica pomogla konobarima počistiti restoran nakon izlaska s prijateljicama

Foto: EPA

PJEVAČICA Rihanna oduševila je osoblje restorana s Michelinovom zvjezdicom u New Yorku kada im je nakon večere pomogla pospremiti stol.

Pjevačica je sa šest prijateljica posjetila luksuzni restoran Caviar Russe te je zamolila osoblje da ostanu dulje raditi kako bi u miru uživale u kavijaru i šampanjcu, a u restoranu je navodno ostala do 2 ujutro.

"Kad su završili večeru, pjevačica je pomogla konobarima da pospreme i vrate barske stolice na mjesto budući da je ostala tako dugo", kazao je izvor za Page Six. Novopečena majka za izlazak je odjenula široke traperice, predimenzionirani dres No Limit Recordsa, štikle na vezanje i nakit Tiffany & Co.

Pjevačica je nedavno postala najmlađa žena na Forbesovom popisu 100 najbogatijih Amerikanki koje su same zaradile svoje bogatstvo. Na popisu su se našle brojne uspješne poduzetnice, izvršne direktorice i žene iz svijeta showbiza, a Rihanna je zauzela visoko 21. mjesto.

Rihannino se bogatstvo procjenjuje na 1.4 milijarde dolara, a kao glavni izvori prihoda navode se zarada od glazbe i od kozmetike. Rihanna je suvlasnica linije kozmetičkih proizvoda Fenty Beauty, od čega dolazi najveći dio prihoda pjevačice. Također, Forbes navodi da Rihanna ima 30 posto udjela u brendu Savage x Fenty, što joj također donosi puno novca.

Pročitajte više