Robbie Williams konačno čist

ROBBIE WILLIAMS konačno je progovorio o svojoj dugogodišnjoj ovisnosti o lijekovima protiv bolova i antidepresivima. Talentirani pjevač izjavio je kako ga je ovisnost skoro ubila. Ovisnik je postao sa svojih 16 godina, i otada pa sve do 2007. nije prestajao.

Smrt je morala pokucati na moja vrata da mi pomogne u mojoj odluci

Pjevač je prije dvije godine shvatio da ga je ovisnost dovela do psihičke i fizičke bolesti te se prijavio na liječenje u Meadows, poznatu kliniku u kojoj su mnoge zvijezde (iz)liječile svoje ovisnosti. "Smrt je morala pokucati na moja vrata da mi pomogne u mojoj odluci", izjavio je Robbie između ostalog. U klinici je popularni pjevač pušio tri kutije cigareta dnevno i pio enormne količine kave. Danas na sve to gleda sa strahom, strahom od povratka na stare staze.

Ne želim povrijediti Aydu

No, ljubav koju osjeća prema svojoj djevojci Aydi drži ga dalje od napasti: "To je ono što me tako opreznim u ovoj vezi, ne želim povrijediti Aydu". Ona ga, kaže, nije pokušala promijeniti, i upravo na taj način, on se promijenio. Zaljubljeni par u vezi je dvije godine, sretni su zajedno, a trenutno tu sreću dijele u rodnoj mu Velikoj Britaniji, gdje se priprema izlazak njegovog novog albuma. 

Pročitajte više