Robbie Williams podijelio najluđe iskustvo s drogama: "Bio sam kod Bonoa Voxa i pojeo gljive..."

Foto: Instagram/ Screenshot: YouTube

ROBBIE WILLIAMS ne krije da je imao burnu prošlost koja je obilježena drogama i alkoholom, a nedavno je novinarima opet ispričao anegdotu koja mu se dogodila u kući Bonoa Voxa.

Prošli tjedan na novinarskoj konferenciji u Dublinu pitali su ga koja mu je omiljena uspomena iz njihovog grada. Naravno, kao iz topa ispalio je da se radi o njegovoj "psihodeličnoj" fazi, piše Dailyedge.

"Došao sam u kuću kod Bonoa Voxa i mislio sam da sam sasvim normalan. Uzeo sam gljive i izgubio pojam u vremenu. Ne znam ni sam koliko je vremena prošlo kad sam shvatio da sjedim i da gledam u najljepšu sliku na svijetu. U tom trenu iza ugla pojavio se Bono pa sam mu rekao: 'Bono čovječe, imaš najljepšu sliku na svijetu.' Odgovorio mi je samo 'Robbie, to je prozor.'"

Otkrio je Robbie i da ga je taj period u životu ostavio pomalo zbunjenog. "Dugo sam se borio s porocima. Prvi kokain uzeo sam u svojoj 19. godini i tad je sve krenulo. No, najvažnije je da sam danas van svega toga. Imam dvoje djece i živim sasvim normalan život", zaključio je.

Pročitajte više