Roseanne izgubila kućni pornić i nudi nagradu "poštenom nalazniku"

AMERIČKA komičarka na svojoj je službenoj stranici optužila jednog bivšeg suradnika da joj je ukrao kućni pornić, a za povratak materijala nudi 25 tisuća dolara. "Ako ga netko želi distribuirati, voljna sam se nagoditi", piše Roseanne, koja se ovih dana našla u cetru pozornosti zbog vrijeđanja brojnih suradnika i poznatih osoba na svojoj MySpace stranici. Kako kaže, uvrede je pisao netko drugi.

Roseanne Bar dugo nije boravila na naslovnicama američkih tabloida, ali se ovih dana vratila "u velikom stilu", i to zbog vlastitog pornića koji joj je navodno ukraden prije nekoliko dana. Naime, na njezinoj MySpace stranici nekidan je objavljen post u kojem popularna komičarka vrijeđa brojne poznanike i prijatelje, a posebice svog bivšeg supruga, glumca Toma Arnolda. Roseanne se ogradila od uvredljivih napisa, izjavivši da je to djelo jednog od njenih asistenata koji unosi njezine postove na MySpace.

Asistent je, naravno, dobio otkaz, nakon čega se Roseanne javno ispričala svim ljudima koje je povrijedio. "Jedan od administratora moje stranice na MySpaceu je dobio otkaz. Ispričavam se za uvredljivo pisanje na toj stranici. Ja pišem samo na svojoj službenoj stranici i nemam veze s objavljenim uvredama. Stvar je riješena", piše Roseanne.

Spomenuti asistent navodno joj je ukrao kućni porno uradak (ne zna se tko se s Roseanne nalazi na snimci). Komičarka je "poštenom nalazniku" ponudila 25 tisuća dolara, a ukoliko dođe do distribucije, spremna se, kaže, nagoditi.

D.K.

Pročitajte više