Scarlett Johansson ljubila ženu u baru

MLADA zvijezda filma "Izgubljeni u prijevodu" izjavila je kako se ne namjerava skinuti pred kamerama, ali u privatnom životu često pokazuje neobične seksualne sklonosti.

Nedavno je šokirala izjavom kako nije mogla dočekati da s kolegom Beniciom del Torom stigne do hotelske sobe pa su "stvar" obavili već u liftu, a sada je iznenadila prisutne u šminkerskom noćnom klubu u New Yorku.

19-godišnja Scarlett u baru je susrela 30-godišnju kolegicu Taru Subkoff i tada su se povukle u neki kut kako bi se ljubile.

Tara se prije dvije godine pojavila gola u tv filmu "Teenage Caveman" i upravo snima komediju "Anchorman" uprkos izjavi da u Hollywoodu snimaju samo "smeće" i da će se posvetiti modnom dizajnu.

Njena marka "Imitation of Christ" poznata je po večernjim haljinama s neobičnim nazivima poput onoga "Trebamo neprijatelje".

Možda je Tara vrbovala Scarlett da reklamira njene modele jer je mlada glumica nedavno potpisala i ugovor od 3 milijuna funti da bude novo lice čuvenog dizajnera Louisa Vuittona.

Scarlett je u ožujku ove godine oduševila obožavatelje kada se pojavila u seksi izdanju u nastupu poznatih "Pussycat Dolls" u kojima poznate zvijezde plešu i pjevaju u donjem rublju.

Pročitajte više