Serena Williams: Voljela bih imati djecu, ali sam jako zaboravljiva

TENISAČICA Serena Williams izjavila je kako bi voljela uskoro roditi dijete, ali se boji da zbog svoje zaboravljivosti ne bi bila dobra majka.

"Voljela bih biti majka, ali sam jako zaboravljiva"

Serena od prošlog ljeta u vezi sa reperom Commonom, a od nedavno razmišlja o majčinskoj ulozi. Sve je ostalo samo na ideji nakon što je tenisačica nakon jednog treninga otišla kući bez psa kojeg je ostavila da luta terenom.

"Trenutno se brinem o dva psića, slatki su, ali ponekad uopće ne razmišljam o njima"

"Voljela bi imati djecu. Sada imam dva psića o kojima se brinem. Jako su slatki, ali ponekad zaboravim da su sa mnom", priznala je Serena. "Jednom sam izlazila iz svlačionice, jako mi se žurilo i tek sam u autu na putu kući shvatila da ih nema. Pomislila sam kako definitivno nije vrijeme za djecu kada sam i pse zaboravila", dodala je tenisačica.

Osim loše memorije, Serenu još jedna stvar sprječava da rodi dijete. "Svaki put kad vidim trudnicu na cesti pomislim kako se uopće može kretati s tolikim trbuhom. Vidim ih i automatski me leđa počnu boljeti", rekla je Serena i dodala kako se ipak nada da će jednoga dana biti spremna i postati majka. "Voljela bi to, bilo bi prekrasno", zaključila je tenisačica.

Pročitajte više