Sergej Trifunović podijelio prve fotografije s vjenčanja s 24 godine mlađom suprugom

Foto: Instagram

SERGEJ TRIFUNOVIĆ (51) objavio je na Instagramu fotke s vjenčanja sa svojom 24 godine mlađom izabranicom Isidorom Mijanović. "Zauvijek i dan više", napisao je srpski glumac u opisu fotografije na kojoj grli suprugu. Objavio je i sliku s kumom, pilotom Nikolom Hajdukovićem.

On je nedavno zaprosio Isidoru na njen rođendan, a jučer su se i vjenčali u crkvi. Tom prilikom organizirali su i ručak za obitelj, dok u rujnu planiraju veliko vjenčanje.

Inače, Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova, pišu srpski mediji, a ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. Na Instagramu je prati više od 12.000 ljudi, a fotografije sa Sergejem rijetko objavljuje. Par se zaručio krajem ožujka.

Glumac nedavno uhićen

Podsjećamo, glumac je sredinom travnja bio priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako prenose srpski mediji, od spomenutog poznanika kupio drogu. Trifunoviću je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje, a prema tvrdnjama izvora srpskog medija, Trifunović je priznao posjedovanje droge za osobnu upotrebu pa zato nije ostao u pritvoru.

Trifunović je bio priveden i u listopadu prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tijekom ljetovanja u Splitu. Prije nekoliko mjeseci dobio je zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu. 

Pročitajte više