Severina na probama pokazala seksi haljine za večerašnji beogradski spektakl



SEVERINA večeras nastupa u Beogradu, te vam donosimo fotografije njezine generalne probe. Najavila je spektakl koji će se sastojati od šest dijelova, a za svaki dio biti će pomno osmišljena kostimografija i koreografija. Koncert će, kaže, otvoriti rokoko dijelom, nastaviti cabaretom te odati na taj način počast Edith Piaf, koju strašno voli, potom slijedi orijentalni, a zatim dalmatinski dio.

Za kraj je ostavila dio koji zove naiva, te disco, nedavno je ispričala lijepa Seve planove za koncert srpskom Blicu. Kao gosti ovoj pop divi najavljeni su Goran Bregović, Jelena Rozga, Petar Grašo, Ana Bebić te Nataša Bekvalac s kojom planira i snimiti duet. Poslije koncerta, počinje raditi na novom albumu, no osim glazbe, namjerava se baciti i u glumačke vode, te će tako raditi na dvije nove predstave: "Filomenu" Mani Gotovac, te "Naša bila priča", mjuzikl Gorana Karana, kojim bi se i službeno proslavilo sto godina Hajduka.

Zaposlena pjevačica nedavno je na Cro A Porteru svojim trbuščićem dala misliti medijima, koji su se odmah raspisali o njezinoj trudnoći, no njezin menadžer sve je opovrgnuo opravdavajući tu činjenicu grahom, kojeg se navodno najela raspjevana Severina, u čijim će vokalnim sposobnostima večeras uživati beogradska publika.

Pročitajte više