Šibenčanka Nikol Bulat postala nova članica grupe Feminnem

GRUPA Feminnem je nakon višemjesečne potrage našla treću članicu - 20-godišnja Šibenčanka Nikol Bulat pomela je konkurenciju te se pridružila Nedi Parmać i Pameli Ramljak u osvajanju hrvatskog estradnog neba. Novo izdanje grupe premijerno će se predstaviti na Hrvatskom radijskom festivalu, a Nikol će ovih dana biti "dodana" u pjesmu "Chanel broj pet", njihov prvi zajednički glazbeni uradak.

U grupu, koju su donedavno činile tri plavuše, došla je crnka iz Šibenika, koja se već pokušavala probiti na hrvatskoj estradi - bila je u užem krugu za pjevačicu Magazina te nastupala na nekoliko festivala. Odabrana je nakon šest audicija, na kojima su Ivana i Neda preslušale nekoliko desetaka djevojaka, a u finalu, održanom sinoć u klubu Fortuna, našlo se šest "sretnica".

Ante Viljac, Maja Šuput, Branimir Mihaljević te djevojke iz Feminnema nisu se mogli odlučiti između Nikol i Kristine Iveković koje su imale isti broj bodova, pa je na brzinu organiziran "Feminnem duel" u kojem je Šibenčanka ipak bila bolja. Djevojke su, naravno, oduševljene novom članicom, a uskoro se bacaju na snimanje novog spota i albuma.

Dok grupa Feminnem i dalje ambiciozno traži svoje mjesto na domaćem estradnom nebu, njihova odbjegla članica Ivana Marić zabavlja se u showu Farma, a kad se vrati sa seoskog imanja, prionut će na snimanje debitantskog albuma. Okolnosti njezinog odlaska iz grupe nisu poznate, no po estradi se šuška kako je Ivana s kolegicama već duže vrijeme u svađi koja je navodno kulminirala nakon jednog zagrebačkog nastupa.

Feminnem, odnosno Pamela i Neda, prilično su pretenciozno predstavile projekt traženja treće članice, jer u tri godine, koliko postoje, nisu ostvarile značajni uspjeh na top listama. Predstavljale su Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, snimile nekoliko spotova i jedan album, a na gažama i dalje pjevaju uglavnom covere inozemnih hitova. Nikol, dakle, nije upala u grupu u kojoj joj je slava zagarantirana, već zajedno s iskusnijim kolegicama kreće u traženje pravih pjesama, zbog čijeg nedostatka grupa od početka boravi na estradnoj margini.

D.K.
Foto: G.P.

Pročitajte više