Sin milijardera pokazao u kakvoj viletini žive, ljudi padaju na dupe kad vide

Foto: Channel 4

ŠESNAESTOGODIŠNJI sin građevinskog mogula iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pustio je kamere u megaluksuznu obiteljsku kuću u Dubaiju, a prizori su mnoge ostavili bez daha.

Rashed Saif Belhasa, kojeg na Instagramu prati više od 1,5 milijuna ljudi, s obitelji živi na toliko velikom imanju da koriste električne golf autiće kako bi se kretali okolo.

Rashed je pokazao ekstravagantni dom svoje obitelji u emisiji World's Weirdest Homes u srijedu navečer na britanskom kanalu 4.

Imanje na kojem obitelj živi uključuje i njihov privatni zoološki vrt, ispunjen egzotičnim životinjama, kojeg posjećuju zvijezde s A-liste - prema kojima je i imenovao neke životinje (lav Versace, tigrica Mariah Carey, orangutan Dior, čimpanze Armani i Jackie Chan, žirafe Bert i Ernie...).

Rashed, koji je poznat i pod nadimkom Money Kicks, vlasnik je i ogromne kolekcije tenisica vrijedne oko milijun dolara.

Njihov pak zoološki vrt, u vlasništvu njegovog oca Saifa Ahmeda Belhasa, ima više od 500 egzotičnih životinja, koje je Saif počeo skupljati u drugim privatnim zoološkim vrtovima gdje su bile zanemarivane.

Rashed je naslovnice punio i prošle godine kad je za rođendan dobio novi Ferrari, kojeg nije mogao voziti, ali ga je ukrasio printom Louisa Vittona.

Svojim luksuznim stilom Rashed se hvali i na društvenim mrežama, gdje je postao velika zvijezda, a na Instagramu se pohvalio i nagradom za najboljeg mladog influencera 2017.

Vrata svog doma Belhase su otvarali i ranije, a kuću mnogi nazivaju najskupljom u Dubaiju.

Pročitajte više