Sirija opet šarmira: Nisu mi jasne stepenice, ali puna zdjelica mi se sviđa

Foto: Facebook

IAKO još nije pronašla svoj "zauvijek dom", kujica koja je šarmirala izbjeglice i volontere izbjegličkog kampa u Opatovcu i dalje šarmira naciju.

Sirija se trenutno nalazi u pansionu za pse, no koristi svaki trenutak koji ima na raspolaganju da se upozna sa životom u "pravom" domu. Volonterka Sonja Domić na svojem je Facebooku podijelila Sirijino trenutno stanje uma, koje je mnogo opuštenije sada no kada je dijelila sudbinu izbjeglica.

"Još sam zbunjena. Nisu mi jasne stepenice i zašto bi netko uopće po njima htio hodati. Biti unutra mi se sviđa. To totalno kužim. Sviđa mi se toliko da ne bi uopće van. Sviđa mi se zdjelica. Još mi se više sviđa puna zdjelica. Sviđa mi se Doby pa joj svaki put u prolazu dam pusu. Sviđa mi se i to kako se ja sviđam Muci", napisala je na Facebooku Sonja, kod koje je provela jednu večer.

 

Jos sam zbunjena. Nisu mi jasne stepenice i zasto bi netko upoce po njima htio hodati. Biti unutra mi se sviđa 󾌵. To...

Posted by Sonja Domić on Saturday, 3 October 2015

Sirija je trenutno na sigurnom budući da su joj vlasnici pansiona bez naknade, ganuti njenom pričom, pružili krov nad glavom, ali pravog vlasnika tek traži.

"Nismo imali previše ozbiljnih upita za nju. Jedna gospođa je zainteresirana, ali je trenutno na putu i još ništa nije sigurno", rekla je Sonja. Potencijalni udomitelji se dakle i dalje mogu javiti na Sonjin broj telefona 091 436 53 65, a Sirija obećaje da će se do tada potruditi skužiti i stepenice.

Pročitajte više