Slavna glumica razbjesnila fanove ponašanjem: "Što ona misli tko je?"

Foto: Profimedia

Glumica Anya Taylor-Joy, koja ovih dana promovira svoj novi film Furiosa, posljednji nastavak iz franšize Mad Max, izazvala je lavinu negativnih reakcija zbog svog ponašanja prema fanovima.

Naime, društvenim mrežama kruži snimka na kojoj Taylor-Joy, okružena osiguranjem, prolazi pored obožavatelja koji od nje traže autogram. Glumica je nevoljko potpisala nekoliko fotografija sakrivši lice šeširom s velikim obodom kako je fanovi ne bi mogli fotografirati.

Zatim je požurila prema automobilu te sjela na zadnje sjedište ignorirajući obožavatelje koji su je pratili, a njezino, kako kažu, bahato ponašanje razbjesnilo je korisnike društvenih mreža.

"Što ona misli tko je?", "Kakva arogancija. Polako, djevojko, svi ćemo na kraju završiti na istom mjestu", "Baš je prepotentna. Na ovaj način slava joj neće dugo potrajati", "Ljudi ne shvaćaju kako je skromnost i poniznost privlačna. Ona je samo bahata", bili su neki od komentara na njezino ponašanje.

Trebalo joj je dvije godine da se oporavi od snimanja Furiose

Inače, glumica je u nedavnom intervjuu izjavila da je znala da će snimanje filma Furiosa biti teško, ali da nije bila spremna na ono što ju je čekalo. Iako nije htjela ulaziti u detalje, glumica je rekla da su joj trebale dvije godine da se oporavi nakon što je završilo snimanje Furiose.

"Nikada nisam bila usamljenija nego na setu tog filma", objasnila je glumica, prenosi The New York Times. "Ne želim ulaziti previše u to, ali sve što sam mislila da će biti lako, bilo je teško." Nakon što ju je novinar pitao što joj je točno bilo teško, glumica mu je rekla: "Ispričavam se, iduće pitanje. Pitaj me to za 20 godina."

Pročitajte više