Slavonci dogovorili svoj "život na vagi" pa pokazali rezultate 88 dana kasnije

Foto: Pozega.eu

SUDIONICI "Požeškog života na vagi" nisu se ni najmanje nadali rezultatima kad su kroz polušalu prihvatili inicijativu Thomasa Heinza Pandžića da smanje svoju tjelesnu težinu te da nakon izazova utvrde tko je bio najuporniji.

Inicijativu vlasnika tvrtke Alles i Zlatnog luga prihvatili su Ivica Kovačević, Darko Aračić, Željko Pavlović, Teo Pandžić, Drago Pavlović, Leo Pandžić, Domagoj Prša, Roman Uzelac, Dalibor Mikić, Zlatko Blažević, Milan Šutalo i Renato Delvechio, piše pozega.eu.

Izazov je trajao 88 dana, a prvo vaganje bilo je 2. siječnja, kad je dogovoreno da će idući put stati na vagu upravo 30. ožujka. Na prvom vaganju njihova ukupna težina bila je 1454 kilograma, a ta se brojka 88 dana kasnije spustila na 1067 kilograma.

Nitko od sudionika nije imao veći broj kilograma nakon drugog vaganja, a najviše se istaknuo Domagoj Prša koji je skinuo čak 29,05 posto tjelesne mase. Vaga je 2. siječnja pokazivala 91,90 kilograma, a danas 65,20 kilograma, što je 26,7 kilograma manje.

 

Istaknuli su se i Renato Delvechio, koji se sa 125,90 kilograma spustio na 99 kilograma. Braća Leo i Teo Pandžić skinuli su oko 16 posto tjelesne mase, a pohvale su dobili i svi ostali sudionici.

"Potreban je samo cilj, želja, volja i najvažnije upornost da se cilj ostvari. Dečki su krenuli od početka ove godine, na inicijativu jednog od njih, iz zezancije ali napravili su veliku stvar za sebe, svoje zdravlje, za bolje sutra. Krenuli su sa zdravom i izbalansiranom prehranom, s fizičkom aktivnosti, s pravilnom hidratacijom. U izazovu ih je bilo različitih godina, različitih profila osoba, različitih životnih navika i različitog tempa života, svi s istim ciljem, u 90 dana napraviti što bolji rezultat za sebe. Neki su napravili vrhunsku transformaciju, neki malo manje ali svi su napravili super stvar…krenuli su, prihvatili su igru i nisu našli izgovor s kojim bi odustali. Poslali su poruku svima nama da se može, da nije nemoguće, poslali su poruku da ne tražite izgovore nego da se krene", rekla je Sonja Rožić koja je bila zadužena za točnu evidenciju prvog i drugog vaganja.

Dečki su rekli kako je cijela ekipa sudjelovala na određeni način u nagrađivanju najboljeg između sebe, a već su najavili i novo vaganje za rujan kako bi imali dodatnu motivaciju za održavanje zdravijeg životnog stila.

Pročitajte više