Slomljena Cheryl Cole ne jede već tri tjedna, konzumira samo čaj od mente

CHERYL COLE slomljeno srce liječi čajem od mente. Naime, to je sve što pjevačica konzumira posljednja tri tjedna, otkako se suočila s novim aferama nevjernog supruga Ashleyja. U tek nekoliko dana zgodna Cheryl izgubila je više od dva kilograma te su se njezini prijatelji zabrinuli za njezino zdravlje.

Trenutno boravi u njihovu nekad zajedničkom domu, a za nju se brine majka Joan, koju nogometaš krivi za raspad svog braka. Unatoč majčinoj kuhinji, pjevačica je navodno toliko slomljena da nema nikakvu želju jesti.

"Cheryl je bila jako sretna svojom kilažom prije Božića. Dobila je nekoliko kilograma i osjećala se dobro. No, zbog događaja u posljednje vrijeme, Cheryl ne jede ništa. Sve što konzumira je čaj od mente. Njezina majka skuhala joj je finu, domaću juhu, no Cheryl je nije ni taknula. Njezin dom prepun je svježe hrane, no sve što je kupila ostalo je u vrećicama", rekla je njezina prijateljica.

Pjevačica je dosta energije uložila i u svoj nedavni nastup na dodjeli Brit Awardsa, gdje je izvela pjesmu "Fight for this love", a posvetila ju je nevjernom Ashleyju.

Ovo nije prvi put da je Cheryl izgubila na težini zbog nestašnog nogometaša. Naime, nakon što je frizerka Aimee ispričala medijima sve o svojoj avanturi s Ashleyjem, pjevačica je izgubila na težini. Tada su uz nju bile njezine kolegice i prijateljice.

Pročitajte više