Smiri se, Donalde: Greta Thunberg osvetila se Trumpu

Foto: Instagram

BIJES Donalda Trumpa koji želi zaustaviti brojanje glasova poslije izbora u SAD-u inspirirao je Gretu Thunberg za trolanje na Twitteru.

Mlada aktivistica sjetila se kako ju je Donald Trump prošle godine pozivao da se smiri i poradi na problemima s kontroliranjem bijesa.

Ovako je glasio njegov tvit; "Toliko ridikulozno. Greta mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se, Greta, smiri se."

Danas je Greta objavila ovo: "Toliko ridikulozno. Donald mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se, Donalde, smiri se".

BIJES Donalda Trumpa koji želi zaustaviti brojanje glasova poslije izbora u SAD-u inspirirao je Gretu Thunberg za genijalno trolanje na Twitteru.

Mlada aktivistica sjetila se kako ju je Donald Trump prošle godine pozivao da se smiri i poradi na problemima s kontroliranjem bijesa.

Ovako je glasio njegov tvit; "Toliko redikulozno. Greta mora poraditi na svom problemu s bijesom, a onda treba s prijateljem otići pogledati film. Smiri se Greta, smiri se."

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz američke predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: američki izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti

Pročitajte više