Snimka iz Zagore ostavit će vas bez daha kad vidite što se na njoj zaista događa

Screenshot: Facebook

SNIMKA koja je danas osvanula na Dnevnoj dozi prosječnog Dalmatinca izazvala je podijeljene reakcije, ali prije svega, mnoge je ostavila bez daha, kad su shvatili što se zapravo na njoj događa.

"Radne navike dalmatinske Zagore. Prije komentara u kojem gadite snimatelja, sjetite se da se ovdje ovako živjelo tisućama godina. I muškarci i žene su tu oduvijek teško radili. To je bila "emancipacija", a ne ova danas neradnička i Fejsbuk sralačka. Dakle, ovo nije dobrotvorna snimka di je neko krhkoj bakici morao priskočiti u pomoć i tako zaraditi uzdahe i lajkove. Žena sa snimke bi vas svojom snagom sve podavila", piše uz snimku koja je odmah postala hit na Facebooku.

 "Kažu nam da ima 85 godina i da se nikad nije udavala. Te da je jača od čitavog sela", dodao je admin stranice. Snimku je objavljena popodne, a već je prikupila gotovo 40 tisuća pregleda, ali i izazvala podijeljene reakcije.

"Mogao joj je pomoći, a ne držati govor i snimat", "on snima, a ona nosi teret... Budalo uzmi i nosi ti, pa budi onda faca, konju jedan", "bolje pitanje: što ti je u ovom videu muško? Sigurno sjedi na zidiću dok snima. Još kaže: samo nisi dobro složila, nakrivo ti stoji. Pa pomozi ženi tovare", samo su neke od negativnih reakcija koje je snimka izazvala.

No s njima se mnogi nisu složili. "Ona njemu može pomoći, a ne on njoj - jača je", "Naše vrijedne i nesalomljive žene s krša Dalmacije i zagore! Nisu one usprkos svim trudima i nedaćama išle psihoterapeutu ili pile antidepresive kao mi mnogi danas koji živimo puno puno bolje. A štaš takvo ludo vrime", pisali su oni. Što vi mislite?

Pročitajte više