Mehunka muku muči s "telefon manijakom": "Da se nije neka p...a čula s njim pa me tužila?!"

Foto: Facebook

NEOBIČNU situaciju Snježana Mehun podijelila je sa svojim prijateljima na Facebooku. Izgleda kako je "telefon manijak" na zub uzeo zagrebačku poduzetnicu. Naime, zadnja dva dana maltretira je anonimni muškarac. 

Da se nije neka p...a culaSa manijakom pa me tuzila?!Jer jutros me probudio(svi koji znaju,znaju da za to ubijam!) na moje trece poklapanje slusalice je rekao"Ti si,znam poznam ti glas?!"

Posted by Snjezana Mehun on Tuesday, February 9, 2016


"Kaj još postoje "telefon manijaci"?! Mislila sam da su izumrli?! Od kada je fejsa svaki iole relevantan manijak ima po par fake profila sa barem 4 slike "menshealth frajera" , jedne bebe i psa omanjeg. Iskreno me zaprepastio maloprije drhtavi glas (valjda je trebao biti sexy) ne bi vjerovali putem fiksne linije?!

Lane moje, reče on, obožavatelj, a ja odglumih rodicu svoju! Kakav ‪#‎oldschool‬ iz samilosti mi došlo da odem s njim na kavu, da mu pojasnim kako stvari funkcioniraju... kako napraviti fake profil koji baloner koristi za decentni slikanje genitalija (nikako da shvatite da žene te slike ne privlačeeeee!" iz kog kuta, kakva rasvjeta, koje filtere nabaciti... onak kakav dinosaurus, koja retro situacija", priča Snježana svoje iskustvo.


No očito nije joj više bilo zabavno kada se zivkanje nastavilo. "Da se nije neka p...a čula s manijakom pa me tužila?! Jer jutros me probudio (svi koji znaju, znaju da za to ubijam!) na moje treće poklapanje slušalice je rekao "Ti si, znam poznam ti glas?!", napisala je Mehunka na svojem Facebooku.

Tajni obožavatelj, ili se tek netko šali na njezin račun? U svakom slučaju, Snježani Mehun je prisjetio povratak u stvarnost. Naime, prije nekoliko se tjedana vratila iz Kenije gdje je bila na sunčanom odmoru.

Pročitajte više