Španjolska Barbie partija na Zrću: "Svi su premladi, osjećam se kao nečija mama"

Foto: Instagram

ŠPANJOLSKA influencerica i fitness model Kristhin Gomez, poznata kao vlasnica najvećih grudi Španjolske, partija u Hrvatskoj.

Kristhin se pohvalila fotografijama s odmora te otkrila da je nekoliko dana provela u Dubrovniku prije nego što se uputila na Zrće, gdje je nastavila partijati na festivalu Hideout. "Hej Hrvatska, stigla sam! Moja prva stanica ja Dubrovnik, ali tu se samo zagrijavam za ono što slijedi na otoku Pagu", napisala je uz fotografije iz Dubrovnika.

"Super mjesto, ali previše mladih. Osjećam se kao njihova mama"

Španjolska Barbie, kako je zovu, ovog mjeseca će napuniti 41 godinu, a požalila se da se na Zrću osjeća kao mama ostalim partijanerima. "Ovo je super mjesto za ludu zabavu, ali previše je mladih. Osjećam se kao njihova mama. Svejedno ću uživati ​​u svojim VIP ulaznicama kao da sutra ne postoji", napisala je.

Usporedila je Zrće s Ibizom. "Ibiza će uvijek biti najbolja party destinacija svijeta, ali ako tražite partyje i niže cijene, ovo je odličan izbor", poručila je i dodala da su "čak i u restoranima porcije velike, a cijene niske". 

"Hvala Hrvatska, živim najbolji život ovdje", zaključila je.

Inače, Kristhin prati više od milijun ljudi na Instagramu, a njeno bogatstvo procjenjuje se na deset milijuna dolara.

Pročitajte više