Sreo Beckhamova sina u skupom autu i pitao čim se bavi, video ima 3 milijuna pregleda

Screenshot: TikTok

BROOKLYN BECKHAM postao je predmetom izrugivanja zbog tvrdnji da mu je karijera "kuhara" na društvenim mrežama priuštila njegov luksuzni sportski automobil.

Tiktoker Daniel Mac nedavno je uhvatio najstarijeg sina multimilijunaša Davida i Victorije Beckham dok je krstario Beverly Hillsom u svom crvenom McLarenu P1. Mac, koji se snima kako pita nasumične vozače skupih vozila kako su ih kupili, uzbuđeno je isto upitao i Brooklyna, koji često objavljuje videe na kojima kuha razna jela kod kuće.

"Hej, čovječe! Kako zarađuješ za život? Tvoj auto je sjajan!” upitao je Mac, koji je na vrhu isječka napisao da automobil košta nevjerojatnih 1.2 milijuna dolara (8.8 milijuna kuna) te da je izrađeno samo 375 primjeraka.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

"Hm, ja sam kuhar", odgovorio je Brooklyn. "Ti si kuhar! Stvarno? Jesi li, kao, najbolji kuhar na svijetu?" upitao ga je Mac, što je navelo Brooklyna da odgovori: "Pokušavam biti."

"Samo slijedite svoju strast. Što god vas čini sretnim, samo nastavite to raditi!" dao je Brooklyn savjet onima koji žele krenuti u svijet kulinarstva. Kao da Macov ton u videu nije bio dovoljno posprdan, brojni korisnici su ispod njegove objave ostavili sarkastične komentare na račun mladog bogataša.

"'Kako zarađujete za život?' 'Roditelji su mi bogati pa samo nekako živim'", "'Kako zarađujete za život?' 'Rođen sam'", "On nikada u životu nije odradio smjenu u restoranu", "Rođen u multimilijunaškoj obitelji i sada oženjen kćerkom milijardera. Ali on je kuhar!" samo su neki od komentara na video popularnog tiktokera.

Brooklyn trenutno ima ozbiljnijih problema od sarkastičnih komentara korisnika na društvenim mrežama. Naime, sin slavnog nogometaša se trenutno nalazi usred hladnog rata između svoje majke i supruge Nicole Peltz.

 "Ne mogu se podnijeti i ne razgovaraju. Planiranje vjenčanja proteklo je u užasnoj atmosferi. Nicola nije htjela da njena buduća svekrva ima veze s planiranjem vjenčanja i nije ju htjela ni u što uključiti. Komunikacija je bila minimalna", kazao je nedavno izvor o problemima između Brooklynove majke i supruge.

Pročitajte više