Šire se izjave srpske komentatorice Eurosonga, Duška je nasmijala Balkan

Foto: Instagram

HRVATE je zabavljao Duško Ćurlić dok je uživo komentirao Eurosong na HRT-u. "We will rape... Ovaj, rave", omakao se Dušku lapsus dok je najavljivao austrijsku predstavnicu Kaleen. A Srbe je u međuvremenu nasmijavala voditeljica Duška.

Duška Vučinić je briljirala komentarima. Tražila je pravdu za stijenu Teye Dore, dijela scenografije koju su "iskopirali" i Ukrajinci, zgražavala se zbog gologuzog Finca, a sada je jedan korisnik TikToka odlučio napraviti kompilaciju sa svim njezinim izjavama.

@lazarasanin Naravno kao i svake godine naša Duška zaseni sve izvođače 🤣🤣 #Eurovision #ESC2024 #serbia #RTS #DuskaVucinic #komentator #fyp #Ukraina #UK #Australia ♬ original sound - Lazar Asanin

"Od Stefanije prije dvije godine preko Tereze i Marije, ja mislim da će Ukrajinci cijeli imenik proći do kraja ovog desetljeća", "Ja stvarno ne znam tko se ove godine nije skinuo na ovoj eurovizijskoj sceni", "Ma koje good evening, kod njega je dobar dan", komentirala je Duška.

Kad je u polufinalu vidjela da i predstavnice Ukrajine, poput Teye Dore, imaju stijenu na sceni, nije izdržala, pa je u prijenosu rekla: "E, pa hoću da se naša stijena više poštuje!". "Evo je, Helena Paparizou", bio je još jedan od Duškinih komentara na natjecatelje.

Pročitajte više