Stan od 37 kvadrata u Zagrebu prodaje se za 150.000 eura, oglas izazvao raspravu

Foto: Index Oglasi

NA Index Oglasima pojavio se oglas za prodaju stana u centru Zagreba. Dvosobni stan površine 37 m2 nalazi se u Donjem gradu na drugom katu zgrade bez lifta.

Zgrada je izgrađena 1929. godine te ukupno ima dva kata. Nalazi se u blizini Hrvatskog narodnog kazališta.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Kompletno je renoviran 2014. godine.

U renovaciji su promijenjene sve instalacije, postavljena je nova drvena stolarija, kupljen novi namještaj i uređaji te su promijenjeni podovi. Grijanje je etažno plinsko.

"Stan se nalazi u blizini Trga Bana Jelačića, javnog prijevoza, trgovine, ljekarne, ugostiteljskih objekata te kulturnih sadržaja", navodi se u oglasu koji možete pogledati OVDJE.

Oglas izazvao raspravu

Cijena ovog stana je 148.625 eura, što je oko 1.115.444 kune. Zbog cijene je oglas privukao puno pažnje korisnika Facebooka.

"Jedino ako su zidovi od gume pa se može rastegnuti za kojih 100 kvadrata", "Sad kad ova kriza tek zagrize, past će ova prva jedinica", "137 kvadrata?", "Godina izgradnje zgrade 1929., zgrada nema betonsku armaturu od cigle, a ne daj Bože jačeg potresa. Ja tu ne bih živio, bolje kupiti novogradnju radi sigurnosti", "Ma što reći, i 50.000 eura je puno. Smiješno, pa ne radimo u Njemačkoj", pišu korisnici u komentarima.

No bilo je i onih koji su govorili da je cijena sasvim u redu s obzirom na uređenost i lokaciju. Biste li vi dali gotovo 150 tisuća eura za ovaj stan?

Pročitajte više