Superman uskoro opet spašava svijet

ZEMLJA mora da je u teškim problemima kada se Superman vraća po drugi put, naime, redatelj Brian Singer radi na osmišljavanju novog nastavka, po nekima već potrošene priče, o junaku koji na prstu jedne ruke nosi naš divni planet. Za tekstualne zavrzlame, tj. scenarij, novog filmskog nastavka koji uskoro počinje sa snimanjem najvjerojatnije će biti zaduženi autori "Transformersa", dvojac Roberto Orci i Alex Kurtzman.
 
Iako kritika prvi "povratnički" film o akcijskom superheroju nije dočekala s lijepim riječima, Singer novi projekt opravdava činjenicom da je prethodni film zaradio respektabilnih 400 milijuna dolara.

''Znam da je prošli nastavak bilo pomalo romantičan i nostalgičan, ali u ovom vam obećavam više terora'', rekao je bivši, a očigledno i budući redatelj filma o  junaku u tajicama. Brandon Routh ili James Marsden u novom će se nastavku pojaviti u ulozi Supermana, a da bi se vratio u još jačem izdanju od prošlog, zvučni naslov ovog nastavka je "Superman - čovjek od čelika", pa se samo možemo zapitati koji će planet ovog puta dignuti.

T.Ž.

Pročitajte više