Tarik i Lejla uživaju pod vedrim nebom Dubrovnika

TARIK i Lejla Filipović nakratko su svratili do Dubrovnika, rodnog grada bivše (i svrgnute missice) gdje su, umjesto  kod Lejlinih roditelja sa sinom Armanom odsjeli kod prijatelja koji ljetuju u Dubrovniku. Fotografi su ih susreli na terasi  hotela Rixos Libertas, poznatom dubrovačkom okupljalištu hrvatskih zvijezda gdje su u društvu prijatelja proveli ugodno poslijepodne. Iako je par nedavno kupio staru kamenu vilu u srcu Istre, Tarik i Lejla su, prije nego što se upute u svoj novi ljetni dom, tradicionalno posjetili Dubrovnik, grad za koji ih oboje vežu mnoge uspomene u u kojem je Lejla odrasla, ali u Dubrovniku se ipak ne planiraju dugo zadržati, već su najavili kako uskoro kreću u Istru.

Tarik i Lejla vjenčali su se posljednjeg dana 2007. godine, kada su organizirali intimnu svečanost za najuži krug prijatelja i rodbine. Ubrzo nakon vjenčanja Lejla je u Petrovoj bolnici Tariku rodila sina Armana, a spektakularnu svadbu, na kojoj se tulumarilo do zore, par je pomaknuo za nekoliko mjeseci unaprijed.

Nakon spektakularnog vjenčanja - odmor

Svadba se održala početkom srpnja u sportskom centru u Šestinama, točnije na imanju Marincel. Njihova djeca, Dino iz prvog Lejlinog braka i Arman nisu bili na svadbi, ali se zato svita poznatih sjatila poznatom paru čvrsto stisnuti ruku, poljubiti u obraze i čestitati na bračnoj sreći. Tako su na svadbi bili Severina i njezin menadžer Tomislav Petrović, Željko Bebek i supruga Ružica, Rene Bitorajac, Mila Elegović, Duško Ljuština, Goran Navojec, Bojana Gregorić i Enes Vejzović, Tony Cetinski i supruga Ivana, obitelj Mamić, Edo Vujić i Enis Bešlagić. Naposljetku je svadbi prisustvovalo dvjestotinjak uzvanika.

V.V.
Foto: dubrovniknet.hr

Pročitajte više