Tatjana Šimić i Slobodan Milošević među najpoznatijim strancima u Nizozemskoj

NIZOZEMSKI magazin Expats na listu od 50 najpoznatijih stranaca uvrstio je našu Tatjanu Šimić i bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića. Tatjana Šimić uvrštena je u rubriku "najseksi", a Milošević u "najskandaloznije".

Njemačka odvjetnica Britta Bohler nalazi se na prvom mjestu najutjecajnijih stranaca koji rade i žive u Nizozemskoj. Ona je postala poznata kada je preuzela obranu vođe turskih Kurda, a jedan od njenih klijenata je i Saddam Hussein.

Na listi najpoznatijih stranaca nalaze se i David Bowie koji je nedavno kupio kuću u centru Amsterdama, te Brad Pitt i Jennifer Aniston koji imaju kuću u elitnoj amsterdamskoj četvrti Jordan, piše .

Za Tatjanu Šimić magazin piše da je prirodna ljepotica, kraljica fitnessa i glamoura. Tatjana je rođena 1963. godine u Zagrebu, a nakon osnovne škole s roditeljima seli u Rotterdam u potrazi za boljim životom.

Svoju karijeru započela je kao model, te je radila za brojne nizozemske časopise i snimila brojne televizijske reklame. Prvu filmsku ulogu imala je u Flodderu, a prvi single "Baby Love".

Već iduće godine s pjesmom "Chica Cubana" bila je u europskih TOP 10. 1992. godine s nizozemskim pjevačem otpjevala je "Can´t take my eyes off you", a pjesma je bila najveći europski hit te godine. Za svoj prvi kalendar slikala se 1994. godine. Više o Tatjani možete saznati .

Pročitajte više