Tenisač koji je bio u vezi i s Hrvaticom: Spavam s obožavateljicama svaki tjedan

Foto: Instagram

NICK KYRGIOS šokirao je fanove tijekom Fortnite streama u kojem je otkrio kako redovito spava s obožavateljicama kad je slobodan.

Tenisač koji je nedavno prekinuo s ruskom tenisačicom Annom Kalinskayom, a bio je u vezi i s hrvatskom tenisačicom Ajlom Tomljanović koja mu je oprostila "nestašluke" s drugim ženama, odgovarao je na neka pitanja fanova.

"Da", rekao je 25-godišnji tenisač kad su ga pitali bi li spavao s obožavateljicom. "Da budem ozbiljan, ako nisam u vezi, to se događa na tjednoj bazi", rekao je.

Kyrgios, kojeg su u rujnu prvi put povezivali s 21-godišnjom Ruskinjom, dodao je kako mu je jedna obožavateljica privukla pažnju tijekom meča protiv Rogera Federera. "Htio sam je izvesti na piće", rekao je.

Kalinskaya, 95. igračica svijeta, ranije ovaj mjesec otkrila je kako nisu ostali prijatelji nakon prekida. "Prekinuli smo. Nismo prijatelji. Razumijem da ste mu prijatelji i to je u redu, ali neću razgovarati o njemu", rekla je tada, prenosi news.com.au.

"Bez obzira na to što prolazite... nemojte dopustiti nikome da vas slomi, budite jaki i nemojte izgubiti svoje ja", poručila je tenisačica 2. svibnja.

Prije nje, Kyrgiosa su povezivali i s Beatrice Bouchard, sestrom kanadske tenisačice Genie Bouchard.

Pročitajte više