Tereza Kesovija: Uvijek sam poštovala i voljela Bagu. Ne smijemo ga zaboraviti

Foto: Instagram/Petar Glebov/PIXSELL

NAKON smrti novinara Mislava Bage na Instagramu se javila i pjevačica Tereza Kesovija. Objavila je njegovu fotografiju i napisala emotivan tekst.

"Ražalostila me vijest o preranom odlasku dragog Mislava, kojeg sam oduvijek poštivala i voljela. Njegov britki jezik koji je govorio istinu, govori o njemu kao vanserijskom novinaru i poštenom čovjeku", napisala je Tereza.

"Znam i sama koliko je težak novinarski poziv jer je i moj pokojni brat bio Mislavov kolega, te je pred samu tragičnu smrt 1974. u 39. godini života, dobio najveće priznanje za rad jednog novinara, Zlatno pero. Počivaj u miru, dragi Mislave. Ne smijemo te zaboraviti", dodala je.

Podsjetimo, Mislav Bago iznenada je preminuo u 49. godini. Kako doznajemo, Bago je nađen mrtav rano jutros u Martićevoj ulici u Zagrebu. Zasad nema službenih informacija o uzroku smrti.

Od prerano preminulog novinara na društvenim mrežama oprostili su se njegovi brojni kolege i prijatelji, ali i mnoga lica iz javnog života. Od Bage su se oprostili Severina, Maja Šuput, Jadranka Kosor, Maja Sever, Mirna Zidarić, Andrija Jarak, Kolinda Grabar-Kitarović, Marijana Batinić i mnogi drugi.

Pročitajte više