Tiger Woods ismijavao liječenje ovisnosti o seksu: To je cirkus, totalna glupost!

TIGER WOODS neko vrijeme je proveo u rehabilitacijskom centru na liječenju od ovisnosti o seksu, za koje su liječnici i njegova obitelj zaključili da mu hitno treba nakon što se otkrilo da je dnevno znao opsluživati i po petnaestak ljubavnica. Međutim, nakon izlaska s liječenja, koje je navodno bilo uspješno, Tiger je metode naučene u klinici ismijao, nazivajući ih cirkusom. "To su gluposti, potpuni cirkus", tabloidi prenose riječi slavnog golfera.

Tigeru se zadnjih pet dana u klinici pridružila i njegova supruga Elin, koja ga, kako stvari zasad stoje, još uvijek neće napustiti. "Bila je jako sretna kad se vratila nakon pet dana, koliko su u centru proveli zajedno. Stvari su krenule nabolje", izjavio je pouzdani izvor za strane medije. Nakon što je provela pet dana s njim u rehabilitacijskom centru, Nordegren se privatnim avionom vratila na Floridu u njihov zajednički dom. Osim što ju je dirnuo suprugov trud da ispravi stvari, lijepa Elin navodno ne želi da njihova djeca odrastaju bez oca.

"Woods je toliko nastran da se neće moći izliječiti"



Međutim, ispostavi li se da je istina da je Tiger cijelo liječenje ismijao, što jasno upućuje na činjenicu da se i ne želi izliječiti, Elin bi ponovno mogla promijeniti mišljenje i ostaviti razvratnog supruga, još jednom. A i jedna od elitnih prostitutki koju je Tiger godinama posjećivao, novinarima je objasnila kako ona ne misli da će se slavni golfer izliječiti. "Tigerove seksualne fantazije nisu bile normalne. Često je znao odjenuti odijelo, sjesti sa strane i gledati djevojke kako se međusobno diraju. Znao je isto napraviti s muškarcima", otkrila je Loredana i dodala da je djevojkama koje je unajmio, kao i njoj, uvijek zadao neku ulogu. "Ništa me ne bi moglo iznenaditi. Imao je puno muških prijatelja i sigurna sam da su i oni sudjelovali u njegovim prljavim igricama", tvrdi Loredana Jolie.

"Nije bio zdrav. Noćima nije mogao spavati i znao se seksati od devet ujutro sve dok sunce nije zašlo. Mislim da mu ništa neće pomoći da se izliječi od seksualne ovisnosti", priznaje njegova dugogodišnja ljubavnica koju je Tiger unajmio preko Madam Michelle Braun. Također, kako tvrdi, Tiger je na njezine luksuzne i skupe usluge znao potrošiti više od deset tisuća funti na vikend.

Pročitajte više